Niek Moor en Teun van der Dussen

Wie zijn wij?

D&M IT is een IT consultancy bedrijf gespecialiseerd in netwerken en opgericht door Teun van der Dussen en Niek Moor. De bedrijfsnaam verwijst dan ook naar hun achternamen. Door hun passie voor IT, gecombineerd met hun IT opleidingen, weten zij precies wat de klant nodig heeft als het gaat om hun IT behoeften. De kracht van deze twee ondernemers is dat zij vaak anders naar bepaalde vraagstukken kijken en daardoor onderaan de streep het beste in elkaar naar boven halen en dús voor de klant.

Niek en Teun werkten beide als zzp’ers binnen de IT. Ze leerden elkaar kennen via hun werkzaamheden bij Coolblue en het klikte zo goed dat ze besloten samen te gaan ondernemen; D&M IT was geboren.

D&M IT houdt zich bezig met het adviseren, implementeren en ondersteunen van MKB bedrijven en particulieren, op het gebied van informatietechnologie. Naast een gedegen advies en gerichte implementatie hebben ze ook oog voor de support achteraf. D&M IT ontzorgt de klant van A tot Z waardoor zij zich kunnen focussen op hun eigen onderneming zonder zich zorgen te hoeven maken over hun IT.

Bij D&M IT helpen wij kleine MKB bedrijven en particulieren met het vervullen van hun IT wensen. Als specialisten adviseren en implementeren wij op basis van ervaring, wensen en behoefte. Samen komen wij tot de juiste oplossing.

Neem contact met ons op

Teun

Teun van der Dussen

Aangenaam, mijn naam is Teun! Ik ben een jonge ondernemer die sinds kleins af aan al bezig is met IT. Het is mijn doel om mensen blij te maken met mijn kennis van IT.

Whatsapp

Stuur een appje

Bel ons

+ 31 6 40 36 43 62

Stuur een mailtje

t.vanderdussen@dm-it.nl

Niek Moor

Hallo, mijn naam in Niek en ik ben al jaren bezig met IT. Het is mijn passie om met mijn kennis anderen te helpen en te ondersteunen waar zij dat nodig hebben. Pas als de klant blij is, ben ik blij!

Whatsapp

Stuur een appje

Bel ons

+ 31 6 31506987

Stuur een mailtje

n.moor@dm-it.nl